Zasazení Division 2 se mohlo změnit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zasazení Division 2 se mohlo změnit

Zasazení Division 2 se mohlo změnit

Martin Nahodil

Martin Nahodil

23. 8. 2018 11:33
Reklama

Pokračování multiplayerové akce Tom Clancy’s The Division bylo odhaleno v plné parádě na E3 a ukázalo se, že tentokrát naše kroky povedou do Washingtonu D.C. V rámci Gamescomu ale level designér Manny Diaz prozradil, že zasazení do tohoto města nebylo jasnou volbou hned od začátku. Pohrávali si s několika dalšími městy.

“Musím se přiznat, že D.C. pro nás na začátku nebylo úplně definitivní volbou. Uvažovali jsme o místech jako je Seattle ve Washingtonu a také New Orleans,” řekl Diaz. Konečná volba prý padla na Washington D.C. hlavně z toho důvodu, že nabízí rozmanité krajiny. “Prostředí jako je D.C. nám dává přírodu, otevřené prostory, monumenty a větší pocit divočiny,” dodal Diaz. V kombinaci s jejich zasazením to prý jde skvěle dohromady.

Toto prostředí si prý také vybrali kvůli kontrastu. “D.C. je postavené na bažinách. V létě je tam hodně horký a vlhký vzduch a město je také mnohem barevnější. To nám přišlo jako dobrý kontrast pro New York z prvního dílu.”

Zasazení do Washingtonu se nám docela líbí, na druhou stranu jsme docela zvědaví, jak by zpracovali třeba zmíněné New Orleans. Kdo ví, možná že se do dalších lokací podíváme v rámci některého z přídavků nebo až v další hře. The Division 2 vychází 15. března na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednat si ho můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama