Nové screenshoty z Cyberpunk 2077
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové screenshoty z Cyberpunk 2077

Nové screenshoty z Cyberpunk 2077

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

24. 8. 2018 06:00 7
Reklama

Vývojáři z CD Projekt RED na Gamescom lákali tím, že pro nás mají jedno velké překvapení, následně nás však poměrně zklamali – očekávali jsme první gameplay záběry z novinářského dema nebo alespoň nový trailer, jediné, co se nám však dostalo pod ruce, byly nové obrázky.

A tak se na ně teď, když již hlavy trochu vychladly a zklamání se částečně vsáklo, můžeme podívat. Vývojáři se podělili o čtyři screenshoty a stejný počet artworků, přičemž hlavně z prvních jmenovaných můžeme usuzovat, že first-person pohled hře nijak neškodí – možná právě naopak. A zatímco si můžete různě po internetu číst o nadšených reakcích světových novinářů, kterým již hodina z hratelného dema byla předvedena, náladu vám zlepšíme alespoň tím, že Cyberpunk 2077 se právě dočkal velkého milníku.

Nové screenshoty z Cyberpunk 2077
i Zdroj: Hrej.cz

Je jej totiž nově možné odehrát od začátku až do konce, což je jedním z největších kroků k vydání, kterého bychom se mohli dočkat příští nebo přespříští rok. Jak ale producent Richard Borzymowski vysvětluje, hra zatím neobsahuje všechny potřebné assety a bugfixy, a nemá za sebou ani potřebný playtesting. Přesto je dle něj extrémně důležité, že vývojáři mohou konečně pohromadě vidět celý příběh hry.

Podaří se CD Projekt RED tento extrémně ambiciózní projekt dokončit a vydat ještě příští rok? Neváhejte a podělte se s námi o svůj názor v komentářích.

Nové screenshoty z Cyberpunk 2077
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama