Chybějící prvky v multiplayeru BF V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chybějící prvky v multiplayeru BF V

Chybějící prvky v multiplayeru BF V

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 8. 2018 17:46 14
Reklama

Asi se shodneme na tom, že pečlivý marketing je zcela zásadní věc pro úspěch konkrétní hry. Aby také ne. Náklady na propagaci se pohybují v podobných částkách, jako výdaje na samotnou produkci, nezřídka je reklama dokonce dražší. I malý přešlap se může podepsat na výsledných prodejích. Chystaný Battlefield V má na svém kontě přešlapů hned několik. Nyní má zaděláno na další.

Už první nemastný trailer hráči silně kritizovali, za zmínku stojí také kontroverze kolem ženského elementu. Hráči se dokonce rozhodli nový díl bojkotovat pod hashtagem #NotMyBattlefield, na což výkonný viceprezident EA Patrick Sutherland poměrně ostře reagoval prohlášením, ať si hru prostě nekupují, když se jim nový směr nelíbí. Nové informace fanoušky pravděpodobně také nenadchnou.

DICE tento měsíc oznámili, že možnost úpravy vozidel nebude ve hře při jejím vydání dostupná. Zřejmě však nepůjde o jediný chybějící prvek. David Sirland, producent DICE mající na starost multiplayer, na Twitteru potvrdil, že možnost odtáhnout zraněného spolubojovníka je teprve ve vývoji. Také se zmínil o schopnosti střel penetrovat prostředí, což je další záležitost, která potřebuje další péči.

Možná jde o maličkost, některým hráčům nicméně podobné prvky mohou chybět. I tato maličkost může přispět špatné náladě kolem hry. Jak celou věc vidíte vy? Bude vám absentující element chybět? Dejte nám vědět v diskuzi. Hru si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama