Rage 2 na Switchi spíše neočekávejte
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rage 2 na Switchi spíše neočekávejte

Rage 2 na Switchi spíše neočekávejte

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 8. 2018 10:02
Reklama

Společnost Bethesda se pyšní titulem jednoho z mála velkých vydavatelství, které svými tituly poměrně stabilně poměrně stabilně zásobuje Nintendo Switch. V minulosti jsme se již dočkali Skyrimu, Doomu a také posledního Wolfensteina, těšit se navíc můžeme i na Doom Eternal, který by měl vyjít na Switchi zároveň s ostatními platformami. Nad jiným chystaným titulem ale pořád visí otazník.

Řeč je o Rage 2, které momentálně chystají Avalanche Studios ve spolupráci s id Software. Pokračování postapokalyptické řežby z roku 2011. Pete Hines, viceprezident marketingu a komunikace v Bethesdě se na toto téma vyjádřil v tom smyslu, že se o portu Rage 2  na Switch interně hovoří, problémem je, že se na něj tak úplně nedají vztáhnout zkušenosti z výše zmiňovaných, dříve portovaných her:

„Na Doomu, Wolfovi a Doom Eternal je hezké to, že sdílejí technologii, běží na id Techu, zatímco Rage 2 funguje na enginu od Avalanche, který je úplně jiný a podporuje velký otevřený svět. Zatím není jasné, zda by vůbec mohl fungovat na Switchi.“

Hines dodal, že se Bethesda samozřejmě snaží dostat své hry na co nejvíce možných platforem. Vzpomenul, že v minulosti nebyly hry od tohoto vydavatele pro konzole od Nintenda příliš vhodné, ať už to bylo z technických či jiných důvodů. To se ale s příchodem Switche změnilo. Doufejme, že Bethesdě tento přístup vydrží i do budoucna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama