Vývojáři Rage 2 kladou důraz na postavy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři Rage 2 kladou důraz na postavy

Vývojáři Rage 2 kladou důraz na postavy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 8. 2018 16:27
Reklama

O Rage 2 jsme dnes již psali. Port na Nintendo Switch je podle všeho značně komplikovaný, kdo ví, zda se ho vůbec někdy dočkáme. Otazníky ale visí také nad důležitým prvkem samotné hry, kterým jsou postavy. První díl byl totiž mimo jiné oceňován pro zajímavé osobnosti, jejichž přítomnost byla jedním z pilířů celé hry. Objeví se osobití jedinci i v pokračování?

Marketingové tažení se zatím zaměřuje na zcela jiné aspekty. Hru se snaží předvést jako zběsilou akci plnou velkých zbraní, uši drásajících výbuchů a rychlé jízdy. Postavy jsou vidět především v roli terčů pro kanón hlavního hrdiny. Neplatí to ale pro všechny.

Loke Wallmo, senior designér Avalanche Studios, se v této souvislosti vyjádřil, že postavy jsou pro hru opravdu důležité. Podílejí se na výsledném pocitu z herního světa a příběhu. „Je těžké udržet kompaktní příběhovou linku v open-world hře, proto je lepší příběh navázat na postavy,” řekl Wallmo načež zdůraznil, že postavy jsou pro vývojáře důležitým faktorem.

Již nyní víme, že se ve hře objeví například doktor Antonin Kvasir, napůl šílený vědátor, známý pro svou hlubokou nenávist vůči členům frakce Authority. Podobných postav je ve hře několik a vývojáři slibují, že brzy představí další.

Hra vychází na jaře příštího roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednat si jí můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama