Mytické bytosti mají místo v kánonu AC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mytické bytosti mají místo v kánonu AC

Mytické bytosti mají místo v kánonu AC

Martin Nahodil

Martin Nahodil

28. 8. 2018 13:24 17
Reklama

V jednom z posledních trailerů, kde se prezentovaly souboje v nejnovějším díle série Assassin’s Creed, sklidil Ubisoft znatelnou kritiku od fanoušků kvůli tomu, že se na scéně objevila Medusa. Assassin’s Creed sice nikdy nebylo podle skutečných událostí a nějaké ty sci-fi a fantasy prvky tam byly už od prvního dílů, ale toto už u některých hráčů přesahuje meze. Už v Origins si s nadpřirozenem dost zahrávali. Hlavně při souboji s bohy. Moc to ale nevadilo vzhledem k tomu, že to nebylo součást hlavní příběhové linky.

Ubisoft na to zareagoval tak, že stejně jako Medusa mají i ostatní taková stvoření místo v kánonu série. Prý jsou všechny tyto nadpřirozené bytosti pozůstatkem První civilizace. Stejně jako úlomky ráje, kterými se svého času zabýval hlavně Ezio a Altair, se i ony po našem světě pohybují celé věky. Samozřejmě jsme se s jejich výtvory mohli setkat i v dalších dílech, ale třeba v loňském Origins o předchůdce a tvůrce lidské rasy zase tolik nešlo.

V Odyssey bychom se přeci jenom mohli dozvědět nějaké novinky ohledně celého příběhové pozadí série. O Juno, Minervě a Jupiterovi z První civilizace toho stále moc nevíme. Jen nám stále přijde, že i přes to všechno by tento titul mohl samostatně existovat bez přilepené populární značky. Ale než budeme vynášet soudy, raději si počkáme, až si hru budeme moci sami vyzkoušet. Vychází 5. října a k předobjednávce na Xzone.cz můžete dostat třeba osušku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama