Sekiro se obejde bez mikrotransakcí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sekiro se obejde bez mikrotransakcí

Sekiro se obejde bez mikrotransakcí

Martin Nahodil

Martin Nahodil

28. 8. 2018 09:33 4
Reklama

Mikrotransakce jsou něco, co v dnešní době najdete v nejedné AAA hře, která se prodává za plnou cenu. V tomhle odvětví rozhodně vede EA a když se ukázalo, že nejnovější titul od studia FromSoftware bude vydávat Activision, začaly se objevovat spekulace ohledně jejich přítomnosti i v Sekiru. Naštěstí se ale podle posledních informací od vývojářů obejde bez nich.

Hlavním důvodem, proč toto prohlášení učinili, ale nejsou spekulace fanoušků. Na stránce hry v PlayStation Store totiž bylo připsané, že bude obsahovat in-game nákupy. Celá věc byla rychle se Sony vyřešena a nyní ve Storu již najdete upravený popisek.

Moc si ani nedokážeme představit za co by se v Sekiru mělo platit. Jak už ale známe z minulosti, vývojáři jsou v tomto ohledu občas velmi vynalézaví. Ať už to byly lootboxy s jednotkami v Shadow of War nebo jednorožec zanechávající za sebou duhu v Assassin’s Creed Origins, vždy nám nad tím zůstává rozum stát. Doufáme, že se tento trend nebude rozšiřovat i do her, kde opravdu nemají mikrotransakce co dělat, ale pokud je budou hráči využívat, proč by je tam vývojáři neimplementovali, že?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama