Chcete víc Yakuzy? Dejte vědět vývojářům
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chcete víc Yakuzy? Dejte vědět vývojářům

Chcete víc Yakuzy? Dejte vědět vývojářům

Martin Nahodil

Martin Nahodil

29. 8. 2018 10:32
Reklama

Uplynul teprve den od vydání hry Yakuza Kiwami 2 a vývojáři této série už chtějí znát názor fanoušků na další pokračování. Mezi hráči se začal rozšiřovat průzkum od Segy, ve kterém se dotazují na věci ohledně budoucnosti série.

Nás především zaujal dotaz ohledně toho, jestli by byl zájem o předělávky dalších starších dílů, tedy Yakuzy 3,4 a 5. Už v minulosti jsme psali o tom, že pravděpodobně něco v tomto ohledu vývojáři plánují, ale nejspíš další díly nebudou kompletně předělané jako Kiwami. Spíš, než o remake by mělo jít o remastery.

Vývojáře pak také zajímá, jak se těšíte na další díly série. Konkrétně je řeč o Yakuze 7, která mimo jiné přinese i nového hlavního hrdinu jménem Kasuga Ičiban. Ten by se pak měl objevit i v multiplayerovce Yakuza Online, která je ale zatím oznámena jen pro Japonský trh.

Všechno se točí kolem Yakuzy, ale dnes se také na povrch dostala informace, že v blízké budoucnosti se konečně dozvíme více o nové IP studia Ryu Ga Gotoku. Představení má konkrétně proběhnout na veletrhu Tokyo Game Show, který se koná od 19. do 23. září. Jaká máte očekávání od nové IP tvůrců Yakuzy a byly byste rádi za další předělávky starších dílů? Dejte nám vědět do komentářů. Pokud se i vy chcete zapojit do zmiňovaného průzkumu, zamiřte SEM.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama