Oznámeny sběratelky pro The Division 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámeny sběratelky pro The Division 2

Oznámeny sběratelky pro The Division 2

Martin Nahodil

Martin Nahodil

29. 8. 2018 12:48 5
Reklama

Jak už všichni dobře víme, Ubisoftu jednoduše nestačí udělat jednu klasickou a jednu sběratelskou edici každé hry. V posledních letech se například u Assassin’s Creed objevovalo více než pět edic, přičemž ani jedna z nich neobsahovala vše. Nadcházející pokračování střílečky The Division nebude výjimkou.

Byly představeny hned dvě edice. První z nich se jmenuje Dark Zone Collector’s Edition. Najdete v ní soundtrack, mapu herního světa, litografie a sošku vysokou 30 centimetrů. K tomu ještě dostanete hru samotnou. Digitální obsah pak zahrnuje The Battleworn Secret Service Pack a The Capitol Defender Pack, které vám poskytnou exkluzivní outfity, zbraně a emoty. Na oficiálním e-shopu Ubisoftu si ji můžete předobjednat za 110 euro.

Oznámeny sběratelky pro The Division 2
i Zdroj: Hrej.cz

Druhou edici pak jinde než na Ubi Store nekoupíte. Na rozdíl od Dark Zone obsahuje Phoenix Shield Collector’s Edition ještě exkluzivní steelbook a jinou sošku. Ještě se přidají dva packy navíc a k tomu dostanete veškerý obsah, který vyjde v prvním roce, zdarma. V obou případech pak platí, že se do hraní budete moci zapojit už o 3 dny dříve, než hra oficiálně vyjde. Tato edice se prodává za 240 euro.

Oznámeny sběratelky pro The Division 2
i Zdroj: Hrej.cz

Samozřejmě to není všechno. Už si můžete předobjednat i Ultimate edici, která obsahu jen season pass pro první rok a zmiňované packy. Zkrátka klasická taktika Ubisoftu. Ať už si vyberete jakoukoliv edici, nikdy nebudete mít všechen obsah. Zaujala vás některá z edic nebo těmto drahým špásům neholdujete? Dejte nám vědět do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama