Sekiro mělo být původně nové Tenchu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sekiro mělo být původně nové Tenchu

Sekiro mělo být původně nové Tenchu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

30. 8. 2018 08:50 7
Reklama

I přes to, že je Sekiro: Shadows Die Twice zbrusu novou značkou od japonského studia FromSoftware, nikdo nemůže popřít to, že na něm jsou vidět značné podobnosti s jejich předchozími výtvory. Hlavně díky odlišné hratelnosti a zasazení se mnozí hráči domnívali, že by mělo jít o nový díl ze série Tenchu. Jeden z členů studia prozradil, že to tak původně opravdu mělo být.

O tuto informaci se podělil komunitní manažer Yasuhiro Kitao. Když se chystal vývoj nového titulu, tak prvotní myšlenka vzešla ze série Tenchu. “Když jsme chtěli vytvořit něco odlišného od série Dark Souls a dalších našich titulů, mysleli jsme, že by bylo zajímavé udělat hru zasazenou do Japonska. Z toho jsme pak začali směřovat k hlavnímu hrdinovi jakožto k nindžovi. Tenchu v tomto směru už má nějakou historii, takže to byl vlastně původní impuls pro vývoj takového projektu,” řekl Kitao.

S časem ale hra dostala vlastní identitu a vývojáři se rozhodli, že bude lepší vytvořit zcela novou značku. To ale neznamená, že bychom se s Tenchu v budoucnosti už neměli setkat. FromSoftware stále vlastní práva k této sérii, takže rozhodnutí, zda se pustit do vývoje něčeho dalšího, je jen na nich.

Sekiro: Shadows Die Twice vychází 22. března a můžete si ho předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama