Statistiky ze soubojů God of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Statistiky ze soubojů God of War

Statistiky ze soubojů God of War

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

1. 9. 2018 10:27 3
Reklama

Série God of War nabrala s letošním dílem zcela nový směr a nabídla hráčům jeden z nejlepších herních zážitků tohoto roku. Na poměry série dospělý příběh a kvalitní grafiku doplnil i zcela nový soubojový systém. Od dubnového vydání God of War už uplynulo několik měsíců, během kterých vývojáři pečlivě sbírali data o přístupu hráčů ke zmíněným soubojům, a nyní se o některé zajímavosti podělili.

Infografika mimo jiné prozrazuje počet získaných platinových trofejí, kterých je téměř půl milionu. Z toho si lze odvodit ještě jednu zajímavou informaci – vzhledem k tomu, že hru zkompletovalo více než 5 % všech hráčů, přesáhly prodeje hry hranici 10 milionů kopií, což je pro Sony i studio Santa Monica zajisté velký úspěch.

Další statistiky hovoří o oblíbeném vybavení hlavních hrdinů i využívání zbraní. Dozvídáme se i oblíbené runy, kterými hráči sekeru či ohnivé čepele vybavili, čímž získali silné schopnosti potřebné pro postup ve hře. To, že výbavu ve hře není radno podceňovat potvrzuje i informace, že v jednom z nejobtížnějších soubojů byl na nejtěžší obtížnost s názvem Give Me God of War úspěšný pouze každý stý pokus. Pro další zajímavosti si rozklikněte obrázek pod novinkou.

Pokud jste majiteli PS4 a ke God of War jste se ještě nedostali, můžete to napravit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama