Demo Anthem v únoru a příběhový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Demo Anthem v únoru a příběhový trailer

Demo Anthem v únoru a příběhový trailer

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

2. 9. 2018 13:54 6
Reklama

Kolem sdíleného světa v Anthem se točí ještě mnoho nezodpovězených otázek. Toho jsou si vývojáři z BioWare dobře vědomi, a proto se rozhodli situaci objasnit pomocí traileru, který vysvětlí, jak to s příběhovou částí ve hře vlastně bude. Navrch byla oznámena i dostupnost demoverze, takže hra bude pro váhavé hráče předem k vyzkoušení.

Ta bude k dispozici od 1. února, ale nebude zdaleka pro všechny. Bude se totiž jednat o VIP demo, přístupné především těm, kteří si hru předobjednají. To by samo o sobě nedávalo příliš smysl, a tak bude možné přístup alternativně získat předplatným služeb EA Access a Origin Access na Xbox One a PC. Pro majitele PS4 se zatím žádná další možnost hru vyzkoušet nechystá.

A teď k samotné hratelnosti. Hra se bude držet konceptu „Our World, My Story“. To ve stručnosti znamená, že příběh bude pro každého hráče individuální, ačkoli svět budou sdílet mezi sebou. Anthem bude pomocí dedikovaných serverů synchronizovat počasí a denní dobu při připojení dalšího hráče do skupiny tak, aby všichni měli ze hry stejný zážitek. Některé události totiž budou dostupné pouze ve dne, případně v noci.

Příběhová část nabídne dobrodružství pro jednoho hráče se vším, co k tomu patří. Dojde na navazování vztahů s ostatními postavami, odhalování jejich minulosti i možnosti volby a jejich promítání do herního světa při plnění misí. Některé z nich bude možné plnit i v kooperaci, ale ty nebudou obsahovat příběhová rozhodnutí. Mimo příběhovou linku bude možné objevovat svět Anthem jak sólo, tak s ostatními kamarády.

Anthem vychází 22. února a k zakoupení je i na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama