Neprodejná edice XOX na motiv Tomb Raideru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Neprodejná edice XOX na motiv Tomb Raideru

Neprodejná edice XOX na motiv Tomb Raideru

David Plecháček

David Plecháček

3. 9. 2018 11:14 6
Reklama

Jste-li herní sběratelé, připravte si krabičku kapesníků, protože prezentovaný Xbox One X váš na devadesát devět procent nebude. Neprodává se. Přesto Microsoft odhalil speciální edici ve stylu nové hry s Larou Croft v hlavní roli a extravagantnější být snad už ani nemůže.

Je symbolické, že si takovou práci dala společnost, s níž pojí série Tomb Raider společná historie. Po vydání rebootovaného Tomb Raideru se cesty sešly u pokračování Rise of the Tomb Raider, které bylo na Xboxu One časově exkluzivní. Nový Xbox One X ale nechává Sibiř a Sýrii hluboko za sebou a jeho design se soustředí už na díl, který vyjde na všech platformách současně.

Návrh je inspirovaný závěrem trilogie, hrou Shadow of the Tomb Raider, která se bude odehrávat v Mexiku a v jihoamerickém Peru. Jinými slovy také v neprostupných džunglích. Právě tento motiv spolu s pro sérii typickým ztvárněním tajemného artefaktu hraje prim jak na konzoli, tak na ovladači.

Nic novinku nepopíše lépe, než nové video, které se objevilo na oficiálním účtu Xboxu. A nám už nezbývá nic jiného, než jen tiše závidět majiteli, kterému se dostane do rukou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama