Nový Tomb Raider s mladou lady Croftovou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Tomb Raider s mladou lady Croftovou

Nový Tomb Raider s mladou lady Croftovou

David Plecháček

David Plecháček

4. 9. 2018 07:35 7
Reklama

Za normálních okolností bychom se srovnání Tomb Raidera a série Uncharted pro klid duše vyhnuli. Ale obě hry nám dávají dost důvodů k tomu, abychom hladiny jinak klidných vod čeřili stále častěji. Těch kauz už bylo tolik… obal Rise of the Tomb Raider, hudba v traileru k Shadow of the Tomb Raider, a teď i prvek, který mají oba třetí díly obou sérií evidentně společný.

Třetí Uncharted vůbec poprvé představilo mladého Nathana Drakea. Poté se ve výraznější roli objevil i ve čtvrtém díle, ale debut zažil už na minulé generaci PlayStationu. Podle uniklých screenshotů se ukazuje, že třetí díly rebootované Lary představí totéž, jen – jak jinak – v ženském podání. V Shadow of the Tomb Raider budeme hrát za mladou lady Croftovou.

Jak výraznou část a roli tyto pasáže budou v celém příběhu mít, je samozřejmě mimo možnosti našich soudů. Je ale nabíledni, že se dočkáme obdobné retrospektivy jako v konkurenční sérii, která bude jakousi krátkou sondou a vysvětlením ať už motivů zainteresovaných lidí, nebo příběhového podhoubí. Ale co když v tom bude víc?

Shadow of the Tomb Raider si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama