The Division o víkendu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division o víkendu zdarma

The Division o víkendu zdarma

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 9. 2018 07:51
Reklama

Zhruba za půl roku odbaví Ubisoft pokračování akce The Division. Ve dvojce navštíví hráči Washington, D. C., hra nabídne mimo jiné třeba vymazlený audio zážitek, na němž si tentokrát dali vývojáři obzvlášť záležet. Snad se jim pobíhání po městě s drahými mikrofony vyplatí, třeba bude díky tomu atmosféra hry ještě lepší, než v jedničce. Ani New York ale v tomto ohledu nebyl k zahození. Nyní máte možnost velkoměsto z prvního dílu bezplatně navštívit.

Jednička je totiž tento víkend zcela zdarma. Ještě před vydáním dvojky se tak snaží Ubisoft nalákat na původní dobrodružství. Na druhou stranu, proč nenaskočit? Hra se má stále k světu, dva roky po vydání rozhodně neurazí. Zima navíc klepe na dveře, tak proč nenasát vánoční atmosféru?

Akce platí bohužel pouze pro hráče na PC. K dispozici je základní hra, rozšíření Underground, Survival a Last Stand nejsou součástí nabídky. Zájemci si však následně mohou pořídit komplet hru i s přídavky s výraznou slevou. Třeba Steam nabízí slušnou slevu 70 %. Uložená pozice po nákupu zůstane, bude možné plynule navázat.

Pokud se těšíte na dvojku, můžete se nyní zaregistrovat na oficiálních stránkách a získat tak šanci na účast v chystané betě. The Division 2 vychází 15. března 2019. Hru si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama