Adventura FromSoftu vyjde v listopadu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Adventura FromSoftu vyjde v listopadu

Adventura FromSoftu vyjde v listopadu

David Plecháček

David Plecháček

10. 9. 2018 12:44 1
Reklama

Kolik let trvalo Hidetaku Mijazakimu, než vytvořil kolem své osoby kult? A kolik let mu chybí, aby se z něj stal další Kodžima? Tolik otázek. A přidáme rovnou další. Nezmění něco na jeho pověsti VR novinka Déraciné, která je exkluzivní pro PS VR?

Oznámení VR adventury od FromSoftware bylo prvotřdní senzací. Stejně jako v případě Bloodborne, i tentokrát došlo ke vzájemné spolupráci mezi Mijazakim a Japan studiem, týmem, který byl několikrát pasován do role studia, které na původní Bloodborne může navázet. A hle, namísto toho je tu adventura, která si není s ostatními projekty vůbec podobná.

Hráč se v ní ujme role neviditelné postavy, která se objeví ve staré škole, v níž se nachází šest studentů a jejich stárnoucí mistr. Pokud byste rádi věděli víc, my také, věřte nám. Od E3 jsme prakticky nic nového neslyšeli. Až teď jsme se nicméně dozvěděli, že novinka vyjde relativně brzy – už 6. listopadu.

Níže se můžete podívat na původní trailer, který Déraciné oznamoval. Jako obvykle se můžeme těšit na příběh, za nímž je „něco většího“ a uvidíme, jestli Mijazaki dokáže zaujmout i bez tuhých soubojů, které má tolik lidí rádo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama