Jak je na tom grafika Shadow of the TR?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak je na tom grafika Shadow of the TR?

Jak je na tom grafika Shadow of the TR?

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 9. 2018 07:07 5
Reklama

Od vydání Shadow of the Tomb Raider nás dělí pouhé dva dny. Tím pádem se pomalu začínají objevovat nové informace a záběry přímo ze hry. Člověk se skoro bojí, aby mu nějaký zbloudilý spoiler nezkazil zážitek z hraní. Objevilo se také poměrně zajímavé video, které srovnává grafiku s předchozím dílem, tedy Rise of the Tomb Raider.

V minulosti se objevily jisté pochybnosti o tom, zda se nový díl v tomto ohledu někam posouvá. Z dostupných záběrů se zdálo, že na tom bude velmi podobně jako předchůdce. Čerstvé video by mohlo napovědět, jak to tedy ve skutečnosti je. Obě hry běží v rozlišení 1440p. Názor si udělejte sami.

Hra by podle posledních informací měla obsahovat poctivou sumu vedlejších úkolů a dalších aktivit. Vývojáři slibují, že vedlejší mise nebudou ve hře jen kvůli tomu, aby zaplnily prázdné místo. Měly by mít vliv na vnímání příběhu Lary. K dispozici budou také široké možnosti ohledně nastavení obtížnosti, kdy si každý hráč bude moct hru výrazně přizpůsobit svému hernímu stylu.

Co říkáte na grafické srovnání? Dejte nám vědět v diskuzi. Hra vychází 14. září na PC, Xbox One a PlayStation 4. Objednat si jí můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama