Pete Hines potvrdil Wolfenstein III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pete Hines potvrdil Wolfenstein III

Pete Hines potvrdil Wolfenstein III

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 9. 2018 08:13 5
Reklama

Pokud se povede vytvořit úspěšný titul, je vždy šance, že se časem objeví jeho pokračování. Tím spíš, když jde o zavedenou značku. Wolfenstein II rozhodně úspěšný byl a do kategorie zavedených herních sérií také jistě patří. Sama Bethesda s dalším regulérním pokračováním podle všeho také počítá.

V přípravě je nyní Wolfenstein: Youngblood, příběh o dcerkách slavného odbojáře Blazkowicze. V Paříži se budou snažit vypátrat tatíka, který se někde v nacisty okupovaném městě ztratil. Kooperační akce by měla vyjít v průběhu příštího roku. A pak se pravděpodobně začne pracovat na dalším velkém dílu.

Skutečnost v podstatě potvrdil samotný viceprezident pro marketing Pete Hines. V rozhovoru pro server Metro.co.uk řekl, že The New Colossus si z finančního hlediska vedl velmi dobře. Další díl je tedy zaručen. „Ano, jasně. Rozhodně uděláme Wolfenstein III,” prohlásil Hines.

Během rozhovoru přišla řeč také na Arkane Studios a jejich Dishonored. Zde je situace trochu jiná. Série si nyní dává malou pauzu, zatímco se vývojáři chystají zkusit něco nového. To však dle jeho slov nemá nic společného s úspěšností Dishonored 2. Pod rukama Arcane Studios by měla vzniknout zcela nová značka. Určitě to ale neznamená, že se v budoucnu k sérii Dishonored nevrátí.

Těšíte se na Youngblood, případně na další regulérní díl s Blazkowiczem? Nebo už máte zabíjení nacistů plné zuby? Dejte nám vědět v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama