Jak vypadá nové Metro s funkcí ray tracing
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak vypadá nové Metro s funkcí ray tracing

Jak vypadá nové Metro s funkcí ray tracing

David Plecháček

David Plecháček

19. 9. 2018 10:00 7
Reklama

Nová generace grafických karet NVIDIA vás nemusí zajímat, tudíž vás může nechávat chladným i technologie ray tracing, ale honba za prezentováním co nejdokonalejšího vizuálu má jednu výhodu i pro vás – díky němu se totiž dočkáváme hned několika videí přímo z her, na něž se všichni těšíme.

Ray tracingu můžeme děkovat především za nové Metro Exodus. To se totiž ukazuje jako vděčný model, na němž převratné technologie prezentovat. Dříve ukrajinské studio 4A Games, dnes sídlící na Maltě, navíc vždy dělalo vizuálně strhující hry, a Exodus by evidentně neměl být jiný. Nebo alespoň ve chvíli, kdy na to máte dostatečně výkonné železo.

To je ostatně něco, nad čím se pozastavil i Pavel v Kolíně nad Rýnem v rámci Gamescomu. Dvojice karet řady Titan sotva dokázala zajistit, aby byla ukázka s přimhouřením očí plynulá, ale takovou výbavu rozhodně nemá doma každý – ba právě naopak. A konzole si o takovém výkonu mohou též nechat jen zdát. To nic nemění na tom, že Metro Exodus vypadá skvěle a je radost na něj pohledět. Tak se můžete s novým videem kochat i teď.

Kromě jiného vás NVIDIA i naučí, co ray tracing obnáší a bezprostředně vám ukáže za pomoci karty GTX 2080Ti rozdíl se zapnutou technologií a bez ní. Jestli vám to stojí za upgrade necháme na vás, ale dost možná stojí za hřích i nové Metro. Vychází 22. února, stejně jako ten den kopa dalších her, a předobjednat si jej můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama