Jump Force v novém TGS traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jump Force v novém TGS traileru

Jump Force v novém TGS traileru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

20. 9. 2018 10:17
Reklama

Tahle hra udělá radost především fanouškům japonských šónen manga a anime sérií. Kloubí se v ní totiž to nejlepší, co se kdy objevilo ve velmi populárním magazínu Šónen Jump. V minulosti už něco takového udělala série J-Stars, ale Jump Force zatím vypadá o několik úrovní lépe. Už od oznámení víme, že se v repertoáru hratelných postav objeví charaktery ze sérií jako je Naruto, Dragon Ball nebo One Piece. Dnes byly oznámeny další přírůstky. Těšit se můžete na přítomnost postav z Jú Jú Hakušo a Hunter x Hunter.

Oznámení proběhlo při příležitosti konání Tokyo Game Show. V novém traileru můžete vidět, jak si to rozdali Jusuke Urameši a Toguro. Ve druhém zápase se pak Kurapika společně s Killuou postavili proti Hisokovi. Je opravdu skvělé, že se tolik světoznámých sérií setká v jedné velké hře. Možná je jen trochu škoda, že se jedná o mlátičku.

Je tady ještě celá řada sérií a postav, které bychom si v Jump Force dokázali představit. Zprvu nám na mysl přichází třeba Gintama nebo v současnosti velmi populární My Hero Academia. Na odhalení dalších hratelných postav mají vývojáři ještě dost času, protože hra vychází až v únoru příštího roku. Přesné datum vydání zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama