Mapa Fallout 76 se jmenuje Appalachia
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mapa Fallout 76 se jmenuje Appalachia

Mapa Fallout 76 se jmenuje Appalachia

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

21. 9. 2018 15:31 7
Reklama

Nově zveřejněný screenshot na twitteru Fallout 76 v sobě skrývá dosud neznámou informaci. Jeho popisek totiž prozrazuje, že po předchozích mapách s názvy Capital Wasteland a Commonwealth, se nyní podíváme do pusté země pojmenované Appalachia.

Vzhledem k zasazení hry do Západní Virginie je tento název zjevně odvozený od Appalačského pohoří, které se táhne přes 2600 km na východě Severní Ameriky. A že bude v Appalachii co objevovat, prozrazuje zmíněný obrázek prezentující zbraň, která kombinuje meč a kytaru. Podle vyjádření Peta Hinese bohužel nepůjde použít jako hudební nástroj, takže jeho jediným využitím bude zřejmě sekání hlav.

Další nové informace se týkají systému výměny předmětů. Pokud se rozhodnete pro roli obchodníka, budete si moct u každého z nich sami moci zvolit cenu, za kterou předmět prodáte, případně ho můžete věnovat, pokud jí nastavíte na nulu. Nakonec se Hines vyjádřil ještě k obavám hráčů, že po odhlášení ze hry bude vaše postava vystavena nebezpečí ostatních nepřátel, což vyvrátil.

Fallout 76 vychází 14. listopadu a seženete ho ve verzi pro PC, Xbox One a PS4 na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama