Ride 3 od Milestone se lehce opozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ride 3 od Milestone se lehce opozdí

Ride 3 od Milestone se lehce opozdí

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

22. 9. 2018 13:30 3
Reklama

Italské studio Milestone na nás valí jednu závodní hru za druhou, takže není divu, že má plné ruce práce. Nově vydaný trailer z druhého pokračování motocyklové série Ride totiž prozrazuje, že hra se oproti původnímu datu vydání o více než 3 týdny opozdí. Přesto se jedná něco neuvěřitelného, jelikož Ride 3 bude letos už pátou vydanou hrou tohoto studia.

Nové datum vydání je stanoveno na 30. listopadu s odůvodněním, že autoři potřebují více času na doladění drobností. Vzhledem k počtu her, které se opravují až za chodu, je toto rozhodnutí určitě správné, přesto za tak krátkou dobu nečekáme žádné zázraky. Zkušenosti s hrami od Milestone jasně napovídají, že se zřejmě dočkáme další lehce nadprůměrné závodní hry s minimem inovací oproti předchozímu dílu.

V čem se autoři přece jen posunuli dále, je počet motocyklů. Ty se budou dělit rovnou do sedmi kategorií, přičemž celkový počet strojů přesáhne úctyhodných 230 kusů. Jejich kompletní seznam si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách hry, kterou v případě zájmu seženete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama