The Last of Us slaví vypuknutí nákazy
i Zdroj: Naughty Dog / Sony Interactive Entertainment
Novinka The Last of Us slaví vypuknutí nákazy

The Last of Us slaví vypuknutí nákazy

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

22. 9. 2018 09:24 4
Reklama

Zatímco datum vydání The Last of Us Part II je stále v nedohlednu, jedno důležité datum se v souvislosti s touto sérií přecejen blíží. Tím dnem je 26. září, kdy to bude přesně pět let od doby, kdy v původním The Last of Us propukla nákaza, která na vždy změnila svět nejen Joela a Ellie.

Vývojáři z Naughty Dog tento den pravidelně oslavují drobnými dárky pro fanoušky The Last of Us a ani letos to nebude jinak. Konkrétně si autoři připravili osm bonusů, které postupně odhalují a můžete je sami sledovat na oficiální stránce hry.

V nabídce jsou už teď vidět wallpapery na různé typy zařízení, theme song, ale i avataři pro vaše PlayStation účty, či téma pro PS4. To vše v designu The Last of Us Part II. Další čtyři bonusy budou v následujících dnech postupně zveřejňovány, ale pořídit si je budete moci všechny najednou až ve středu.

Ačkoli se to zatím nemusí zdát jako nic velkého, není vyloučeno, že se dočkáme i nových informací o chystané hře, případně představení sběratelských předmětů v podobě triček, plakátů nebo sošek, což už se v minulých letech stalo.

Pokud se už teď hry nemůžete dočkat, můžete si jí předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama