Anthem je hratelné od začátku až do konce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anthem je hratelné od začátku až do konce

Anthem je hratelné od začátku až do konce

David Plecháček

David Plecháček

26. 9. 2018 10:23 7
Reklama

Anthem je jednou z mnoha her, které vyjdou v únoru příštího roku, a jednou ze tří velkých her, které mají v plánu vyjít přesně 22. února. Zdá se, že se EA snaží, aby byla hra od Bioware v top formě hned v den vydání, a tak už teď je hratelná od začátku do konce. Od teď budou vývojáři svůj produkt jenom leštit a brousit k co nejideálnějšímu výsledku.

O tom, že novinka vstoupila do alfa verze informoval sám šéf studia, Casey Hudson: „Pracovali jsme tvrdě, abychom dosáhli hratelné alfa verze. Pokud ale vezmete v potaz velikost Anthemu, dosáhnout jí už teď je skvělý výsledek,“ říká. Samozřejmě připomíná, že tady ještě práce nekončí. Teď následuje neméně důležité fáze plná testování, ladění a oprav chyb.

„Všechny důležité věci hry už jsou ale na svém místě,“ dodává Hudson s tím, že už před vydáním samozřejmě musí vývojáři brát v potaz věci, které vyjdou v rámci post-launch obsahu, na kterém dvakrát ztroskotalo Destiny. „Nebude to trvat dlouho a budeme se s vámi moci podělit o další informace. A navíc si budete moci vyzkoušet Anthem i vy,“ naráží hlava Bioware na demo, které vyjde už prvního února.

Toto demo bude reprezentovat finální podobu hry a bude k dispozici jen členům EA/Origin Access. Ostatní musí vyčkat až na druhou polovinu měsíce. O Anthemu ale rozhodně neslyšíme do vydání naposledy, EA bude svou hru odkrývat i v následujících týdnech a měsících. Pokud jste ale netrpěliví, můžete si jí předobjedat už teď, například skrze Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama