Joel a záhadný vlk na plakátu TLOU: Part II
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Joel a záhadný vlk na plakátu TLOU: Part II

Joel a záhadný vlk na plakátu TLOU: Part II

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 9. 2018 14:04 4
Reklama

Ve světě Last of Us je 26. září nešťastným dnem, kdy došlo k úniku infekce, jejímž následkem se ze světa stala postapokalyptická pustina. V reálném světě je takzvaný Outbreak Day veselejší záležitost, kterou Sony a studio Naughty Dog reflektují po svém. Letos se krom slev na vybrané tituly a dalších drobností objevil zajímavý plakát.

Na obrázku je vidět Joel s kytarou v ruce. Společnost mu dělá tajemný vlk. A teď to zajímavé. Začátkem roku se totiž na Twitteru objevila fotka, ne níž je Neil Druckmann po boku psa v motion capture oblečku. Spekulovalo se o tom, jakou roli bude mít pes v samotné hře, jestli bude nepřátelský, nebo půjde o parťáka. Psi se ve hrách v poslední době objevují poměrně často, naposledy třeba ve Fallout 4 nebo Metal Gear Solid V. Plakát ale nabízí další možnost – parťákem by nakonec nemusel být pes, nýbrž vlk.

Naughty Dog se krom dalších maličkostí podělili také o úvodní znělku ke hře. Určitě si vzpomenete na konferenci Sony na letošní E3. A možná si také vzpomenete na chlapíka s banjem, který zahrál před záběry z The Last of Us Part II. Byl to uznávaný muzikant a skladatel Gustavo Santaolalla. Právě on se o úvodní znělku postaral. Přejeme příjemný poslech.

The Last of Us Part II vychází někdy v průběhu příštího roku. Hru si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama