Cyberpunk dle Turků údajně již příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk dle Turků údajně již příští rok

Cyberpunk dle Turků údajně již příští rok

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 10. 2018 10:16 9
Reklama

Po letech dohadů, spekulací a drobných střípků informací jsme se letos konečně dočkali poněkud konkrétnějších obrysů toho, jak bude vypadat Cyberpunk 2077 od CD Projekt RED. Jedna palčivá otázka ale pořád zůstává – kdy se tahle hra konečně objeví na našich obrazovkách?

Názory se různí, někteří tvrdí, že by to klidně mohlo být příští rok, jiní jsou opatrnější a Cyberpunk dokonce přisuzují až příští generaci konzolí. Asi jediný, kdo na toto téma mlčí, je sám CD Projekt. Jeho zahraniční partneři ale jeho příklad nenásledují.

Předem upozorňujeme, že následující zprávu je třeba brát s velkou rezervou, právě proto, že nepochází z oficiálního zdroje vývojářské společnosti. Turecký distributor, firma Bilkom, se ale v uplynulých dnech na Twitteru podělila o zprávu, že Cyberpunk 2077 vyjde v příštím roce. Pokud by šlo o nějaký malý obchodní řetězec, dost možná by tato zpráva mohla proběhnout bez povšimnutí. Bilkom je ale firma, která v Turecku vydala i třetího Zaklínače a na místním trhu spolupracuje se společnostmi, jako je Apple, Asus nebo Warner Bros. CD Projekt se k tomuto oznámení nijak nevyjádřil.

Naopak na svých sociálních sítích odpověděl fanouškům na několik zvídavých dotazů. Například jsme se dozvěděli, že vývojáři momentálně nemají v plánu podporu VR. Rádi by ale do hry implementovali čím dál populárnější foto režim. Na jiné otázky, jako je podpora modifikací, Anselu nebo RTX, je zatím údajně příliš brzy, a i proto nám přijde tweet od tureckého distributora poněkud méně věrohodný. Jak jste na tom vy? Myslíte, že Cyberpunk je skutečně za dveřmi, nebo si počkáme až na rok 2020, případně ještě déle? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama