Sledujte nový trailer na RDR 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte nový trailer na RDR 2

Sledujte nový trailer na RDR 2

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 10. 2018 12:58 2
Reklama

Red Dead Redemption 2 je pro mnohé z nás nejočekávanějším titulem letošního podzimu a někteří jdou dokonce tak daleko, že ještě dlouho před vydáním mu přisuzují titul hry roku. Na naplnění těchto věšteb si budeme muset ještě pár týdnů počkat, už nyní se ale můžeme pokochat druhým gameplay trailerem.

Ten nám byl přislíben už na konci toho prvního s tím, že se bude blíže věnovat herním mechanismům. Čtyři a půl minuty dlouhé video ukazuje různé dostupné aktivity a Rockstar opět zdůrazňuje, že herní svět bude živý a k událostem bude docházet velmi přirozeně. Stejně tak dochází i představení navrátivšího se systému Dead Eye, který se, stejně jako v prvním díle, bude postupně vylepšovat, novinkou je pak označení slabých míst nepřítele.

Opět budeme honit dobytek, hrát poker a další hry po saloonech a užívat si všechny možné další westernové kratochvíle. Trailer také ukazuje přislíbený pohled z první osoby, ale i nové možnosti nastavení kamery v okamžicích, kdy se budete chtít kochat okolím. A že je rozhodně čím! Red Dead redemption 2 vychází 26. října na PS4 a Xbox One. Hru si můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama