Anthem nebude mít PvP při vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anthem nebude mít PvP při vydání

Anthem nebude mít PvP při vydání

Martin Nahodil

Martin Nahodil

3. 10. 2018 09:23
Reklama

Únor příštího roku bude pro hráče opravdu perný. Nejen, že tento měsíc vychází dost velkých očekávaných titulů, ale většina z nich navíc vyjde v jeden den. Mezi nimi je i nové online RPG Anthem od BioWare. Producent Mark Darrah na svém twitteru odpověděl na několik dotazů od fanoušků a některé z jeho odpovědí obsahují celkem důležité informace.

První z dotazů se týkal raidů, konkrétně matchmakingu. Ten naštěstí bude Anthem obsahovat. Nebudete tak na každou výpravu muset shánět partu kamarádů. Stačí hře říct, že chcete jít na raid a o hledání dalších hráčů už se nemusíte starat.

Další otázka směrovala k PvP, tedy souboje mezi hráči. Odpověď nás celkem překvapila, protože dle Darrahových slov tento prvek Anthem nebude obsahovat při vydání. Ze začátku hraní si tedy budete muset vystačit jen s hraním proti nepřátelům ovládaným umělou inteligencí. V poslední odpovědi se pak dozvíte, že nebude možné měnit si vybavení s ostatními hráči. Prý to ani nebude potřeba. Podle toho, jaký typ obleku budete používat, takový vám bude padat loot.

Anthem vychází 22. února příštího roku a předobjednat si ho můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama