Red Dead Redemption 2 v nativním 4K na XOX
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Red Dead Redemption 2 v nativním 4K na XOX

Red Dead Redemption 2 v nativním 4K na XOX

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 10. 2018 13:36 6
Reklama

Red Dead Redemption 2 se blíží a po dvou letech, kdy jsme si museli vystačit jen s občasným střípkem informací, který prolomil zavilé mlčení autorů z Rockstaru, se nyní veškerá stavidla protrhla a v příštích několika týdnech do vydání o hře uslyšíme na každém kroku. Teď tu máme další drobeček, který pravděpodobně potěší majitele posílené konzole od Microsoftu.

Francouzký twitterový účet Xboxu totiž dnes zveřejnil informaci, že Red Dead Redemption 2 poběží na Xboxu One X v nativním 4K rozlišení. Samozřejmě nabídne také podporu HDR, ale to i na ostatních konzolích vyjma vůbec prvního modelu Xboxu One.

Je velmi pravděpodobné, že 4K rozlišení nabídne i PS4 Pro, předpokládáme ale, že na této konzoli nebude nativní a bude jej dosaženo checkerboardingem či jinou metodou. Pokud máte PS4 Pro, ale stále hrajete na Full HD televizi, bude vizuální kvalita vylepšena supersamplingem. HDR si budete moci užít na všech modelech PS4.

Red Dead Redemption 2 vychází 26. října na PS4 a Xbox One, o verzi pro PC se stále živě spekuluje. V nedávné době hladiny těchto dohadů rozvířil rozhovor pro MultiplayerIT, v němž měli údajně zástupci z řad vývojářů uvést, že Red Dead 2 rozhodně na PC nikdy nevyjde. Nakonec ale údajně šlo jen o špatný překlad a vývojáři doslova řekli, že hra je pro PS4 a Xbox One, neuvedli ale explicitně, že na osobních počítačích se jí nikdy nedočkáme. Nezbývá tedy než doufat, že se zopakuje situace s GTA V a ne ta s prvním dílem Red Dead Redemption. Hru si můžete objednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama