Časově exkluzivní PS4 obsah pro RDR 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Časově exkluzivní PS4 obsah pro RDR 2

Časově exkluzivní PS4 obsah pro RDR 2

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

5. 10. 2018 16:01
Reklama

Datum vydání Red Dead Redemption 2 je už téměř za dveřmi, a to je pro Sony dobrým důvodem pro odhalení časově exkluzivního obsahu pro konzoli PlayStation 4. Dohoda s Rockstar Games zaručí uživatelům platformy od Sony 30 denní předběžný přístup k několika předmětům nejen do hlavní hry, ale i Red Dead Online.

Jediným bonusem, který bude přístupný okamžitě po vydání bude kostým „Grizzlies Outlaw“. Dlouhý kabát, ornamenty zdobená kožená vesta, opasek sladěný s botami a černý šátek kolem krku dobře poslouží především při prozkoumávání chladnějších oblastí.

Zatímco zmíněný kostým bude k dispozici jak v singleplayeru, tak i v Red Dead Online, na zbývající bonusy si budeme muset počkat až do spuštění hry pro více hráčů. To je prozatím plánované na listopad tohoto roku, tedy zhruba měsíc od vydání hry.

Mezi obsah pro Red Dead Online patří arabský kůň, který bude rychlejší než většina těch, na které narazíte v počátku hry ve volné přírodě. Následně bude k dispozici sedlo, které u libovolného koňe dále zvýší jeho rychlost a akceleraci. Poslední z předmětů bude revolver se zdobenou rukojetí a vysokou rychlostí střelby oproti ostatním ve své třídě.

Pro přístup do Red Dead Online bude vyžadována aktivní služba PlayStation Plus. Red Dead Redemption 2 vychází 26. října a k předobjednání ho s tričkem zdarma seženete na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama