Sledujte komentované záběry z Control
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte komentované záběry z Control

Sledujte komentované záběry z Control

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 10. 2018 06:00 2
Reklama

Nový projekt studia Remedy vypadá přinejmenším slibně. Sice se nápadně podobá Quantum Break, autoři však slibují novou a originální hru. Vyniknout by mohla třeba pokročilou fyzikou, jíž by měl hlídat nový engine. Jak hra vypadá v akci, se můžeme přesvědčit na vlastní oči v nových gameplay záběrech.

Záběry komentuje Vida Starcevic, komunitní manažerka z Remedy Entertainment. Opět se vracíme do mrakodrapu v New Yorku, kde se hlavní hrdinka Jesse Faden snaží přijít na to, co se děje v sídle tajné vládní organizace. Po krku se jí sápou nepřátelé, jejichž mysl je ovládána neznámou silou.

Jesse si ale poradí. Naštěstí má k dispozici nadpřirozené schopnosti zahrnující třeba létání nebo možnost manipulovat se vzdálenými předměty. Levitace pomůže hrdince dosáhnout těžko přístupných míst, zatímco telekinezi využívá k obraně i útoku. Schopnosti navíc půjde během hry vylepšovat, stejně jako zbraň. Tu bude možné transformovat do různých variací a přizpůsobit tím palebnou sílu aktuální situaci. Ve videu je možné vidět dva módy zbraně.

Hře rozhodně nechybí zajímavá atmosféra. V kombinaci s výše zmíněnými prvky by mohlo jít o zajímavý titul. Bude to ale stačit? Uvidíme, čím se autoři pochlubí v budoucnu. Hra by měla vyjít příští rok na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama