Sledujte 20 minut Hitmana v Kolumbii
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte 20 minut Hitmana v Kolumbii

Sledujte 20 minut Hitmana v Kolumbii

David Plecháček

David Plecháček

10. 10. 2018 10:44
Reklama

V záplavě velkých a očekávaných her se Hitman 2 trochu ztrácí. A přitom k tomu není důvod. Jeho poslední hra hráče mohla zklamat snad jen svým epizodickým vzezřením. Není proto příliš důvodů, proč si myslet, že by na tom holohlavý agent měl být tentokrát jinak. Jenže zatímco hráče nové úkoly nechávají relativně chladnými, IO Interactive po odluce od Square Enix hraje s novým Hitmanem dost možná vabank.

Proto se musí vývojáři snažit, aby nás motivovali a abychom se o hru aktivně zajímali. Takže už jsme viděli kratičký nástin toho, co nás čeká v Miami, a také jsme obdivovali, co vše dokáže Hitman v Kolumbii. Tam se i tentokrát vrátíme, jen na mnohem delší dobu. Na YouTube kanálu Arekkz se totiž objevilo dvacet minut z pre-beta fáze, na nichž se nájemný zabiják snaží ulovit svou novou kořist.

Kolumbie a Miami jsou dvě ze šesti map, které budou k dispozici při vydání. Pokud jste si užili předchozí hru, druhý díl vám umožní hrát i předchozích šest map. Ty však budou remasterované, byť ne po grafické stránce, ale především budou obsahovat novinky, s nimiž přichází aktuální díl – čili lepší AI, nový systém progresu a úrovně obtížnosti, nebo možnost ztratit se ve všudypřítomné přírodě někde za bukem. Nebo spíše ve křoví.

Součástí hry bude též samostatně hratelný co-op režim Sniper Assassin, který jsme mohli vyzkoušet poprvé už letos v létě. Pokud si hru předobjednáte, měli byste získat předběžný vstup i teď. Obecně ale Hitman 2 vychází až 13. listopadu na PC, PS4 a Xboxu One. Níže se můžete podívat kromě avizovaného videa i na rychlou ukázku nové mapy z prosluněné Floridy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama