Assassin's Creed Odyssey slaví úspěchy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Assassin's Creed Odyssey slaví úspěchy

Assassin's Creed Odyssey slaví úspěchy

Martin Nahodil

Martin Nahodil

11. 10. 2018 09:03 18
Reklama

I když k novému dílu série Assassin’s Creed můžete mít jakékoliv výhrady, jeho úspěch popřít nelze. O informace ohledně prodejů se podělil sám Ubisoft, a i když nepadla konkrétní čísla, tak co se týče prvního týdnu po vydání, je to prý ten nejúspěšnější díl série Assassin’s Creed, který na této generaci konzolí zatím vyšel. Z britských žebříčků to tak sice vypadat nemusí, ale ve zbytku světa se mu dařilo opravdu dobře.

Spolu s tím si Assassin’s Creed Odyssey uzmulo post nejpopulárnější hry série na Steamu, která tam kdy vyšla. Raději bychom sice znali konkrétní čísla, ale na jejich odhalení si ještě nejspíš nějakou chvíli počkáme. Ubisoft přeci jen nemá ve zvyku počet prodaných kopií odhalovat tak brzy.

Geoffroy Sardin, který v Ubisoftu působí na pozici viceprezidenta marketingu, k úspěchu Odyssey řekl: “Na základě kvality hry a velmi kladných reakcích od hráčů očekáváme, že Odyssey bude jedním z nejlepších dílů Assassin’s Creed všech dob.” Prý se předpokládá, že prodeje nebudou klesat tak razantně vzhledem k tomu, že s přibývajícím herním obsahem se jistě do hry budou chtít připojit i noví hráči.

I když spousta hráčů namítá, že Odyssey už není to pravé Assassin’s Creed, Ubisoftu se očividně tyto kroky vyplatily. Zamířili ještě blíže k RPG než v Origins a prostředí Řecka jistě také dokázalo nalákat nejednoho zájemce. Jaký máte na Assassin’s Creed Odyssey zatím názor vy? Dejte nám vědět do komentářů.

Hru si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama