Necenzurovaná verze Agony vyjde za 14 dnů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Necenzurovaná verze Agony vyjde za 14 dnů

Necenzurovaná verze Agony vyjde za 14 dnů

David Plecháček

David Plecháček

17. 10. 2018 11:48 17
Reklama

Možná si vzpomenete na nadějně vypadající horor Agony. Namísto toho se ale hra snažila cílit především na kontroverzi, která navíc poněkud vyzněla naprázdno, neboť mnoho scén muselo být cenzurováno, změněno nebo přímo vystřiženo. Zdá se ale, že se vývojáři pokouší dostat na oficiální platformy se svou necenzurovanou verzí.

Survival horor nebyl v květnu, kdy vyšel, obecně hodnocený moc dobře. Je otázkou, jak se tento fakt podepsal do prodejů. Vývojáři ze studia Madmind ale evidentně chtějí druhou šanci, tentokrát bez žádných kompromisů. Za tímto účelem vzniká verze, která se jmenuje Agony Unrated, a jako taková má svou vlastní kartu na Steamu.

O Agony Unrated jsme slyšeli poprvé už v červnu. „Je to separátní produkt vyvíjený a vydávaný společností Madmind Studios bez vlivu jakékoliv třetí strany,“ stálo tehdy v oficiálním prohlášení. Tato verze měla obsahovat všechno, erotické necenzurované animace, další zvuky, které by dokreslovaly atmosféru, a samozřejmě všechny vystřižené scény. Jenže z finančních důvodů z těchto plánů už před měsici sešlo.

My, stejně jako všichni ostatní, jsme předpokládali, že se jedná o definitivní tečku za původně nadějně vypadajícím hororem. Aktuální nová karta na Steamu, o níž byla řeč v úvodu, ale značí opak a vypadá to, že projekt žije dál. Madmind Studios se dosud oficiálně nevyjádřilo, ale není důvod předpokládat, že k vydání nakonec nevyjde. U data vydání ostatní svítí relativně brzké datum, dle nějž do hororu budete moci v neupravené verzi naskočit 31. října, tedy už za 14 dní.

Jenže také je v kartě hry uveden coby vývojář jediný člověk, Tomasz Dutkiewicz.

Možná, že tak žádné stanovisko od studia ani nepřijde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama