Darksiders 3 vám zabere 15 hodin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Darksiders 3 vám zabere 15 hodin

Darksiders 3 vám zabere 15 hodin

Martin Nahodil

Martin Nahodil

18. 10. 2018 08:02 6
Reklama

V současnosti stále řešíme, jak hry rostou, co se velikosti světů a herní doby týče. Z poslední doby se mezi tyto obří hry, které vám zaberou desítky hodin, zařadil třeba Assassin’s Creed Odyssey. Zanedlouho nás pak čeká Red Dead Redemption 2, který zatím vypadá, že 100 hodin pro něj bude málo. Oproti tomu ale vývojáři z Gunfire Games se sérií Darksiders trošku přibržďují.

Druhý díl série Darksiders byl oproti jedničce o poznání delší a otevřenější. pokud jste se věnovali i vedlejším úkolům, mohli jste u něj strávit něco kolem 25 – 30 hodin. Dobrodružství Fury takto rozvleklé nebude, spíše se vrátí k ucelenějšímu stylu jedničky. O tyto informace se v interview pro Wccftech podělil Reinhard Pollice z THQ Nordic. “Otázky na herní dobu jsou vždy záludné. Záleží to totiž na řadě faktorů. Průměrně by to ale mělo být kolem 15 hodin, což je podobná délka, jakou měl první díl Darksiders,” řekl Pollice. Spolu s tím také oznámil, že jejich hra bude podporovat HDR.

Pokud budete chtít mít hru dokončenou na 100 %, tak vám to samozřejmě pár hodin navíc zabere. Je tady celá řada věcí, které to mohou ovlivnit. Darksiders 3 navíc čeká i obsah po vydání v podobě zatím dvou oznámených DLC, o kterých jsme vás informovali minulý týden. Jak se Fury vypořádá se smrtelnými hříchy, uvidíme už 27. listopadu na PC, Xboxu One a PlayStationu 4.

Hru si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama