Sean Bean nepřežije ani v Hitmanovi 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sean Bean nepřežije ani v Hitmanovi 2

Sean Bean nepřežije ani v Hitmanovi 2

David Plecháček

David Plecháček

18. 10. 2018 09:20 2
Reklama

Existují určitá pravidla, která se ve filmovém průmyslu drží již několik let, neřku-li desetiletí. Tak například, druhý díl nikdy není lepší než ten první (a také existuje skupina, která tomuto tvrzení odporuje). Nebo pravidlo, o kterém hovoří přímo herci - cesta ke slávě vede takzvaně přes postel. Nebo to, že postava, kterou ztvárňuje Sean Bean, vždycky zemře. Tak jako v Hitmanovi 2.

Opravdu, tento slavný herec zažil asi tolik filmových smrtí, jako nikdo jiný. Do konce příběhu nedošel Boromir, Edard Stark, ani další postavy. Bean zemřel na filmovém plátně několika šípy, skončil bez hlavy, ve filmu Outlaw byl několikrát střelen do hrudi, v roce 2005 byl zasažen harpunou do krku, v bondovce GoldenEye se málem přizabil pádem z výšky, aby jej pak dorazila explodující výbušnina, v Equilibriu mu proletěla kulka hlavou krz knihu, o rok dříve byl pohřbený zaživa... Asi není třeba dlouho přemýšlet nad tím, proč se z herce stal internetový mem.

Toho nyní využívají dánští vývojáři z IO Interactive, a věřte nám, ani oni ho nešetří a ani neušetří. A Hitman jej dost možná vyřídí ještě dalšími způsoby, které budou pro herce nové. Nastrojí smrt jako nehodu, uškrtí jej strunou, odpraví z dálky odstřelovací puškou, nebo se holt bude opakovat a střelí ho mezi oči. To už ale Bean v jedné z jeho jednadvaceti smrtí zažil. Je holt těžké být originální. „Smrt jsem už podvedl tolikrát. Jsem jako kouzelník na pódiu, znám všechny triky. Myslí, že jsou chytří, ale jsem vždycky před nimi.“ Inu, musíme dokázat, že tentokrát to tak nebude.

Vzhledem k tomu, že se ale jedná o první tzv. Elusive target, můžete svou kreativitu trénovat i vy. Hitman 2 zanedlouho vychází na PC, Xboxu One a PlayStationu 4. Nabídne hned několik novinek, například vylepšenou umělou inteligenci, ale také zbrusu nový režim pro dva, a Sean Bean jako desetidenní cíl Mark Faba je jen třešničkou na dortu. Tak si ji nenechte sebrat. Byla by to škoda. Hitmana 2 si můžete pořídit na Xzone.cz.

Mimochodem, chtěli bychom podepsat názor, že lidé z marketingového oddělení IO by si zasloužili povýšit, nebo přidat. Přesvědčte se sami:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama