Sledujte launch trailer nového Soulcalibur
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte launch trailer nového Soulcalibur

Sledujte launch trailer nového Soulcalibur

David Plecháček

David Plecháček

18. 10. 2018 13:56
Reklama

Zatímco loni jsme zažívali bojovkové žně, letošek je v tomto ohledu poměrně pustý. Zdá se, že kdo si počkal na rok 2018, získal tím volné pole působnosti. Tím někým je Bandai Namco, který tak svým rozhodnutím připravil Soulcaliburu volné pole působnosti.

Neznáme chování spotřebitelů, takže i tato strategie může mít svá úskalí - například sváteční hráči sáhli už po nějaké loňské hře, kterých bylo přehršel. V každém případě ale už teď není pochyb o tom, že páté pokračování známé série nebude mít v těchto dnech konkurenci.

Pokud jsou mezi vámi zastánci tohoto odvěkého žánru, tak jste pravděpodobně lapení a čekáte na zítřek, kdy hra vychází a kdy si ji stáhnete nebo odnesete domů. Pokud ale o koupi přemýšlíte, měla by vás namlsat nová ukázka, která přichází v podobě launch traileru. 

Ten vám nabízíme i my, můžete se na něj podívat níže. A můžeme vám nabídnout i recenzi, která samozřejmě v nejbližších dnech vyjde. Soulcaliburu s tahákem v podobě Geralta se ujal Martin Synek, který je v jednom kole a musí se otáček, aby v krátkém sledu stihl druhou velkou recenzi. Zato můžete vzít jed na to, že byste marně hledali někoho povolanějšího.

Soulcalibur VI vychází zítra na PC, Xboxu One a PlayStationu 4. Hru si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama