Konzolová verze Wreckfestu odložena
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konzolová verze Wreckfestu odložena

Konzolová verze Wreckfestu odložena

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 10. 2018 06:51
Reklama

Závodní arkáda od Bugbear Entertainment to neměla jednoduché. Prošla si dlouhou early access fází, vydání bylo také několikrát odloženo. Nakonec ale zabodovala. PC verze u nás získala velmi slušné hodnocení. Konzolisté měli zajisté radost, že se Wreckfestu také velmi brzy dočkají. Počkají si ale o něco déle, než bylo původně avizováno.

Listopad letošního roku zkrátka vývojáři nestihnou. Pro jistotu nezmínili ani žádné náhradní datum, fanoušci se tedy musí spokojit s informací, že za volant usednou někdy během příštího roku. Producent z THQ Nordic Roger Joswig se nechal slyšet, že hru vydají až v momentě, kdy s ní budou stoprocentně spokojení. Zároveň zmínil, že „start na PC byl úžasný, nicméně konzole nastavují laťku mnohem výš.”

Vývojáři aktuálně pracují na multiplayeru, který má stále nějaké ty mouchy. K tomu je potřeba optimalizovat plynulost hry, aby i konzole zvládly doručit stoprocentní zážitek z hraní. Jako kompenzaci za čekání připravují pro konzolisty exkluzivní rachotiny.

Snad se čas navíc na stavu konzolové verze podepíše. PC verze mezitím od svého vydání získala hned několik updatů, pokud snad někdo s pořízením otálel, nyní je nejvyšší čas. Wreckfest si můžete pořídit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama