Sběratelky DMC5 stojí od 100 do 180 tisíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sběratelky DMC5 stojí od 100 do 180 tisíc

Sběratelky DMC5 stojí od 100 do 180 tisíc

David Plecháček

David Plecháček

22. 10. 2018 10:22 7
Reklama

Sběratelské edice mají své specifické publikum, a tak si žijí tak trochu vlastním životem. Cena? Irelevantní, důležitý je pouze obsah. A studia se předhání, aby nabídla to, po čem duše sběratele baží, i když to může znamenat, že nebude obsahovat hru samotnou. Ale sběratelky jsou specifické, netřeba situaci Falloutu 76 dále rozmazávat. I obyčejné hráče by ale mohlo zajímat, že na trh přicházejí i mnohem nepochopitelnější edice.

Své by o tom mohli povědět japonští hráči, kteří budou mít možnost pořídit si speciální edice očekávané novinky od Capcomu – Devil May Cry V. A protože je Asie místem zaslíbeným všem cosplayům a cosplayerům, odpovídají tomu i tři edice, o nichž bude řeč. Díky nim totiž můžete vypadat jako tři různé postavy, za něž si zahrajeme i ve hře, a to za V, Nera a Danteho.

Všechny tři se liší cenovkou, nejsou tak všechny rovnocenné jen s jinými kousky. Nejlevnější je edice s kabátem V, ale už u té platí, že by možná bylo levnější pořídit si vlastní krávu a zkusit si kabát ušít z její kůže. V přepočtu si za ní Capcom účtuje ohromujících sto dvacet tisíc korun. Chcete-li vypadat jako Nero, můžete do svého šatníku přidat kousek, který stojí 150 tisíc.

Dante je pochopitelně nejdražší, ale chcete-li vypadat jako on, za cenu líbivého kabátu si můžete objednat třeba plastickou operaci. Kdo víc, co by vám za 180 tisíc vylepšili. Rozhodnutí je jen na vás. Ne nadarmo se všechny tři kolekce svorně označují jako Ultra Limited Editions, ale kdo ví, třeba se bude jednat o hit, který Capcomu přihraje do kasičky pěkných pár milionů jenů navíc.

Není to poprvé co se Capcom pokouší prodat svou vlastní hru i s vlastním módním doplňkem, v roce 2012 společnost prodávala koženou bundu spolu se hrou dokonce i v Evropě, tehdy se ale spokojila s cenou pohybující se pod hranicí 30 tisíc korun. I tak je to ale až dost. Nebo jste snad někdo tomuto skvostu tehdy neodolal?

Devil May Cry si můžete objednat na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama