Unikla kratičká ukázka z Red Deadu 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikla kratičká ukázka z Red Deadu 2

Unikla kratičká ukázka z Red Deadu 2

David Plecháček

David Plecháček

22. 10. 2018 12:55 4
Reklama

Zanedlouho vychází Red Dead Redemption 2 – jako bychom vám něco takového museli připomínat – a moc dobře víme, že pár dnů před vydáním vám nebudou stačit pouhé střípky toho, co vás čeká... ale víte jak se to říká: Lepší vrabec v hrsti. Proto se můžete podívat i na kratičké video, které se objevilo na internetu.

Embargo ještě nepadlo a správně by tak internetem měly kolovat jen materiály, které do světa vypustil sám Rockstar. Ale známe lidi, pro některé je podepsaná smlouva jen bezcenným cárem papíru, který, když se naskytne možnost, mohou ignorovat a přímo porušit sjednané body. Takže na internetu vážně nekolují jen materiály poskytnuté přímo Rockstarem, ale nahrané lidmi, kteří si je měli nechat pro sebe, ale nenechali.

Ale kdo jsme my, abychom si stěžovali. Tentokrát nám jdou rebelové na ruku a my si můžeme užít trochu té atmosféry, které nám na obrazovky vnese Arthur Morgan a tlupa vedená Van der Lindem. Je vidět, že Morgan nejde pro ránu moc daleko a střílí bez varování. Tentokrát to odnesla nám neznámá skupina lidí, možná přímo místních strážců zákona, z nichž smrt jednoho si můžete vychutnat v efektní zpomalovačce.

Ačkoliv i my kvitujeme možnost prohlédnout si i takový drobný útržek ze hry, má to svou stinnou stránku. Podobné případy jsou totiž přesně tím důvodem, proč média menších zemí dostávají recenzní kopie až na poslední chvíli. To se bohužel děje i v případě Red Dead Redemption 2, který ještě nemáme. Dostaneme jej pravděpodobně ve středu a hned ve čtvrtek po embargu bychom si jej za těchto okolností ukázali na videu. Je ale možné, že se tyto plány změní, sledujte proto naše sociální sítě a program v HrejTV, kde se dozvíte aktuální informace.

A ještě jedna technická poznámka. Víme, že chcete mít Red Dead doma co nejdříve. A ví to i prodejce Xzone.cz. Proto si pro vás připravil půlnoční prodej v noci ze čtvrtka na pátek, přičemž jeden vylosovaný zákazník v Praze, Brně a Ostravě si odnese svou kopii domů zdarma. Pokud tak moc nespěcháte, můžete si RDR2 stále pořídit na eshopu pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama