Thronebreaker se na Switch nepodívá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Thronebreaker se na Switch nepodívá

Thronebreaker se na Switch nepodívá

Martin Nahodil

Martin Nahodil

23. 10. 2018 09:21 4
Reklama

V poslední době snad nebyl jediný týden, kdy by pro Switch nebyla odhalena nová hra, která už vyšla nebo je plánovaná pro ostatní platformy. V tomto případě se ale bohužel jedná o pravý opak. I když se Nintendo Switch těší mnohem větší pozornosti velkých vydavatelů než WiiU, CD Projekt RED s ním podle nových informací zatím žádné plány nemá. Konkrétně se to týká jejich nejnovějšího příběhu ze světa Zaklínače - Thronebreaker: The Witcher Tales.

To samé se týká i mobilních zařízení se systémy iOS a android. I když dotyková obrazovka ke karetním hrám opravdu sedí, tak Thronebreaker ani původní Gwent se ani na Switch, ani na mobily nepodívá. Je to docela škoda, hlavně vzhledem k tomu, jak dobře funguje na mobilních zařízeních třeba Hearthstone od Blizzardu, o kterém se spekuluje, že by se měl objevit právě i na Switchi.

Thronebreaker si tedy budete moci zahrát jen na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. PC hráči se na to mohou vrhnout už dnes. Na konzole pak hra dorazí 4. prosince a podle recenzí, které se už na internetu stihly objevit, to opravdu stojí za to. Pokud plánujete hrát na PC, tak budete muset zamířit na server GOG.com, protože nikde jinde se Thronebreaker prodávat nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama