Grievous v Battlefrontu přistane za týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Grievous v Battlefrontu přistane za týden

Grievous v Battlefrontu přistane za týden

David Plecháček

David Plecháček

24. 10. 2018 12:44 4
Reklama

Ačkoliv zbývá jen pár dní do vydání další hry studia DICE, ve Švédsku nezapomínají ani na své předešlé projekty. Někoho zkrátka druhá světová válka nemusí zajímat a raději svůj čas utápí ve Hvězdných válkách. Ty se v případě Battlefrontu 2 změnily od vydání k nepoznání, a to se týká i obsahu, který do hry proudí.

Nejnovějším přírůstkem do bohaté škály hrdinů bude General Grievous, jenž rozšíří volitelné hrdiny s updatem 30. října. O plánech na jeho implementaci se ví už od letošní E3, ale až o čtyři měsíce později známe pevně stanovené datum, kdy se tak stane. Kromě toho se ale na oficiálním fóru hry objevily informace, které Grievouse trochu více popisují včetně klíčových dovedností.

Šest končetin dělá z ikonického kyborga zajímavou volbu. Právě to, že z původního těla zbyl jen mozek, mícha a některé orgány, mu umožnilo využívat robotické části svého těla, aby byl rovnocenným soupeřem Jediům, ačkoliv nikdy nebyl citlivý k síle. A jak asi tušíte, DICE těchto předností chtějí co nejvíce využít.

Po aktivaci Thrust Surge se Grievous soustředí na něpřítele před ním a snaží se způsobit co nejvíce škody všemi čtyřmi světelnými meči, které třímá v pažích. Ty odloží ve chvíli, použijete-li Clow Rush, kdy se generál spustí na všechny své končetiny a vyrazí dopředu, aby zranil nebo přinejmenším odhodil všechny nepřátele, kteří mu přijdou do cesty.

Ikonickým útokem je Unrelenting Advance. Grievous roztočí dva své světelné meče nad svou hlavou, se jejichž pomocí se může rychleji přesunout ke svému cíli. Zbylými dvěma světelnými meči ale zároveň blokuje všechny útoky přicházející ze směru před ním, a zároveň útočí na všechny, na koho narazí.

Update rozšíří i několik vlastních hvězdných karet, které mohou ikonickou postavu ještě dále modifikovat. Samozřejmostí jsou různé pózy a emoty, a také dva skiny. Jeden klasický, a druhý vzácnější znázorňující poškození způsobené letitými souboji, jichž byl Grievous účasten.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama