Video ukazuje vtipné momenty z God of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video ukazuje vtipné momenty z God of War

Video ukazuje vtipné momenty z God of War

David Plecháček

David Plecháček

24. 10. 2018 12:15 3
Reklama

Ikonická hláška z letošního God of War? Je jich víc. Už z trailerů si ale jistě vybavíte ikonické: „Do not be sorry, be better.“ Je otázkou, nakolik se tím samým krédem řídilo i studio Santa Monica, ale nové video ukazuje, že několik přešlapů se před vydáním opravdu objevilo. A pak vážně nebyl čas na omluvy – celý tým musel být prostě lepší.

„Udělat hru je těžké. Udělat ale hru, která je stabilní a na jedné straně posouvá hranice konzole a na straně druhé se snaží být imerzivní a nepoužívá střih videa, je především v případě epické AAA hry o poznání náročnější,“ říká popisek videa, které některé trable ukazuje. Midgard Mishaps ukazuje lapálie, které se v Midgardu udály. A že jich nebylo málo.

Než se do vtipného videa přímo od Santa Monicy pustíte, je potřeba varovat vás před určitými spoilery. Ne, sice se nedozvíte rozuzlení základní zápletky, ale možná uvidíte věci, které... byste zkrátka raději viděli až v průběhu samotného hraní. A teď samozřejmě nemyslíme bugy a glitche, které jsou přiloženému videu vlastní.

Jarní God of War si od nás vysloužilo absolutní hodnocení, mimo jiné právě i díky technické preciznosti. Pokud jste jej ještě nehráli, je nejvyšší čas jednu z největších her letošního roku rozehrát. Využít můžete nabídky na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama