I trilogie Spyra na více discích?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka I trilogie Spyra na více discích?

I trilogie Spyra na více discích?

Marek Selinger

Marek Selinger

25. 10. 2018 13:45 4
Reklama

Rozmohl se nám zde takový nešvar. Zdá se, že po Red Dead Redemption 2, na který ve světě právě vychází nadšené recenze, se dvoudiskové fyzické varianty dočká i další očekávaný titul letošního podzimu, Spyro: Reignited Trilogy.

Alespoň to vyplývá z komunikace fanoušků s americkými obchody. Zvědaví hráči se daných řetězců zeptali, jak to vypadá s fyzickou kopií hry, která vychází již 13. listopadu. Prodejci se nezdráhali odpovědět, že remaster těchto plošinovek bude distribuován na dvou discích. Opakuje se tedy stejná situace jako u druhého Red Dead Redemption, které je však zatíženo až gigantickou velikostí okolo 100 GB.

Ona situace okolo Spyro je celkově zajímavá, již v létě se spekulovalo, že na disku bude přítomen pouze první díl, ostatní dva si bude muset hrát dodatečně stáhnout z digitálních obchodů. Tuto variantu se nakonec Activision rozhodl zrušit, avšak za cenu, že vydání nabere téměř dvouměsíční zpoždění. Jak se nyní zdá, další důsledek tohoto rozhodnutí spočívá právě ve vydání dvoudiskové verze. Objevily se dokonce zprávy o tom, že by celý titul měl vyjít dokonce třech discích, ale dnes nás se jedná o nereálnou možnost. Pokud už trilogie Spyra vyjde na více discích, na 99 % se tak stane na dvou. Tak či tak, hra vychází již za tři týdny, vy si ji můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama