Přiblížení post-launch obsahu BF V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přiblížení post-launch obsahu BF V

Přiblížení post-launch obsahu BF V

Marek Selinger

Marek Selinger

25. 10. 2018 15:01 1
Reklama

Již včera jsme vás informovali o odsunutí battle royale módu v nadcházejícím Battlefieldu V. Jeho vydání je v rámci služby Tides of War, která bude doručovat nový obsah hráčům úplně zdarma, naplánováno na březen. Jenže DICE toho mají v zásobě daleko více, pojďme se tedy nyní více detailně podívat na ostatní obsah, který fanoušky v prvních čtyřech až pěti měsících čeká.

Samotná Road map, tedy jízdní řád dodatečného obsahu, bylo něco, co si fanoušci přáli a žádali. DICE jejich volání vyslyšeli a přinášejí nám přehled toho, na co můžeme těšit. V obecné rovině mluví švédské studio o nových mapách, zbraních, vozidlech, gadgetech, vojenských rolích a úpravách systému fortifikace. V první fázi Tides of War, tedy v období od data vydání do ledna 2019, se prvně dočkáme zbrusu nové mapy Panzerstorm. Belgické zasazení zprostředkuje boj zaměřený na vojenskou techniku, primárně tanky. Na ty bude orientovaný i přídavek do kampaně pro jednoho hráče, o němž jsme vás informovali už v této novince. Po několikaleté pauze se návratu do franšízy dočká i tréninková střelnice, jež bude zasazena do severoafrické mapy Hamada. Posledním bodem této fáze je přidání možnost vizuálně upravovat bojová vozidla.

V druhé etapě Tides of War nám v rozmezí ledna až března DICE přinesou kooperační mód pro dva až čtyři hráče zvaný Combined Arms. Do multiplayeru se v tomto období vrátí i klasický mód Rush, byť s drobným háčkem. Mód bude dostupný pouze po omezený čas, neznámo jak dlouho. Co tímto vývojáři sledují, těžko říct. Rush patří dlouhodobě k nejpopulárnějším módům v sérii Battlefieldu, už jeho vyškrtnutí z launch obsahu Battlefieldu V vzbudilo v komunitě pozdvižení. Druhým módem, tentokrát zbrusu novým, který do hry přibude, je Squad Conquest. V něm se 8 hráčů na každé straně utká v módu Domination. Jak se bude lišit od klasického Domination, není zatím známo. Krom toho bude obohacen režim Grand Operations o jednu novou operaci.

Konečně poslední obdobím, o kterém máme větší přehled, je březen 2019. V něm dorazí již zmíněný a očekáváný battle royale mód Firestorm, který vzniká ve spolupráci DICE a autorů série Burnout, studia Criterion. Tento odsun by mohl vlastně Firestormu pomoci, jelikož nyní se většina hráčů koncentruje na BR mód v Black Ops 4. Někdy v době od března se taktéž dočkáme i zbrusu nové řecké mapy a nového, zatím nepřiblíženo módu pro hru více hráčů. Samozřejmostí je dodávání nových výzev a misí v rámci těchto prvních měsíců životního cyklu Battlefieldu V.

To bychom tedy měli. Hráči, kteří do titulu zainvestují hned v prvních měsících, mají nyní jasno, co za obsah na ně čeká. Jak se zamlouvá vám? Dejte nám vědět do diskuze!

Battlefield V si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama