Remaster Yakuzy 4 v prvním traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Yakuzy 4 v prvním traileru

Remaster Yakuzy 4 v prvním traileru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

25. 10. 2018 12:10
Reklama

Tak to vypadá, že časem si na PlayStationu 4 budeme moci zahrát opravdu každý díl ze série Yakuza, se kterou vývojáři v poslední době slaví úspěchy nejen na japonském, ale i zahraničním trhu. První dva díly se dočkaly kompletního přepracování do nového enginu a doufali jsme, že to stejné čeká i zbytek série. Od třetího dílu ale dostane Yakuza pouze remastery.

Dnes nám Sega představila první záběry z remasteru čtvrtého dílu, a i když se s dnešními hrami po vzhledové stránce měřit nemůže, tak stále nevypadá vůbec špatně. Původní hra vyšla na PlayStation 3 v roce 2010, takže svoje léta už má. Ve verzi pro čtvrtý PlayStation nečekejte žádné razantní úpravy.

Tu nejzásadnější informaci jsme se ale stále nedozvěděli. Remastery totiž zatím nejsou oznámené pro západní trh a vyjdou pouze v Japonsku. Vydání Yakuzy 4 je v Japonsku plánované už na 17. ledna, tak doufejme, že se i spolu s ostatními díly dostane k nám někdy v průběhu roku.

Vzhledem k tomu, jak si v poslední době Sega pochvalovala prodeje série Yakuza i na západním trhu, bylo by docela nasnadě, že by hráčům umožnili zahrát si kompletně celý příběh. Všechny díly na PS4, které vyšli i nás, si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama