PS4 MediEvil není remaster, ale remake
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS4 MediEvil není remaster, ale remake

PS4 MediEvil není remaster, ale remake

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 10. 2018 15:04 1
Reklama

Z chystané předělávky hack and slash adventury MediEvil zatím netrpěliví fanoušci neviděli téměř nic. To by se mělo změnit již příští týden, kdy by se podle všeho měl objevit první trailer. Po dvaceti letech tak zjistíme, jak je na tom Sir Daniel Fortesque a hlavně, jak vypadá slibovaný remaster. Tedy pardon – remake.

Šéf herní divize Sony Shawn Layden totiž v podcastu na PlayStation Blogu upřesnil informace ohledně faceliftu dvacet let staré hry. Půjde totiž o plnohodnotný remake, nikoliv pouhý remaster, jak původně Layden avizoval na PlayStation Experience v minulém roce, když hru oznamoval. Také prozradil, kdo má projekt na starost.

Je jím studio Other Ocean Interactive. Za sebou má menší tituly, například IDARB nebo Giant Cop. Spolupracovalo také na větších projektech, třeba na Minecraftu, Super Time Force a dalších hrách. Layden v podcastu zmínil, že se snaží zachovat kouzlo původní hry: „Pracujeme s talentovanými lidmi, kteří byli spojeni s původní hrou před dvaceti lety, chceme se ujistit, že si nic nenalháváme, že se držíme původního záměru tvůrců hry,” vysvětlil Layden.

Do jaké míry se autorům podařilo zachovat kouzlo původní hry, se přesvědčíme v prvním traileru již 31. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama