Dynasty Warriors 9 dostává co-op
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dynasty Warriors 9 dostává co-op

Dynasty Warriors 9 dostává co-op

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

27. 10. 2018 08:04
Reklama

Vzpomínáte, kdy jste naposledy usedli ve dvou na gauč a zahráli si nějakou hru ve split-screenu? Multiplayer na jedné obrazovce je už dnes k vidění jen zřídka, takže každý titul s podporou tohoto režimu je rozhodně vítán. Mezi ně se nově zařadí i rozporuplně přijatá hack and slash akce Dynasty Warriors 9.

Po necelém tři čtvrtě roce od vydání dostává hra update, který lokální i online multiplayer přidává. Jak je v poslední době bohužel zvykem, jedná se o režim, který měla hra obsahovat už v době uvedení na trh, vývojáři si ale vzali několik měsíců času navíc na vyladění jeho technického stavu.

Pokud byste díky lokální kooperaci dostali chuť Dynasty Warriors 9 vyzkoušet, budete mít možnost v plánované trial verzi. Ta bude spuštěna už 1. listopadu na PC, konzoloví hráči si budou muset počkat o šest dní déle.

Trailer prezentující hru více hráčů odhaluje i druhý season pass, v rámci kterého se dočkáme nových scénářů, zbraní i kostýmů. V tomto případě dostanou přednost majitelé PS4 verze, konkrétně 30. října. Verze pro PC se dočká 7. listopadu a na Xbox One dorazí DLC v zatím neupřesněném termínu.

Dynasty Warriors 9 seženete i na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama