Crash vytvoří dvojici se Spyrem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crash vytvoří dvojici se Spyrem

Crash vytvoří dvojici se Spyrem

Marek Selinger

Marek Selinger

29. 10. 2018 13:52
Reklama

Jedna + jedna = dvě. Ne, dnes nebudeme opakovat matematiku 1. třídy základní školy, nýbrž si povíme něco o chystaném bundlu dvou remasterovaných plošinovek, přičemž jednu z nich jsme si už mohli ve vylepšené podobě zahrát v létě minulého roku, ta druhá se svého vydání dočká již za dva týdny.

Ano, hádáte správně, bavíme se o Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a Spyro Reignited Trilogy. Několik zahraničních obchodů v posledních hodinách zařadilo do svých nabídek kompilaci obou zmíněných titulů. Svého vydání by se měla dočkat v den vydání remasteru trilogie Spyra, tedy 13. listopadu a zatím je plánována pouze pro PS4 a Xbox One. O vydání na ostatní platformy, tedy PC a Nintendo Switch, nemáme žádné zprávy. Cena by měla být nastavena na 60 amerických dolarů, což při snížené cenovce obou samostatně prodávaných variant za 30 dolarů nezní jako kdo ví jaký kauf, ale někoho možná potěší mít všechny disky s hrami v jedné krabičce. Za tuto cenovku hráč dostane šest klasik v novém grafickém kabátku, konkrétně se jedná o tyto tituly:

  • Crash Bandicoot
  • Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back
  • Crash Bandicoot 3: Warped
  • Spyro the Dragon
  • Spyro 2: Ripto's Rage!
  • Spyro: Year of the Dragon

Informace není oficiálně potvrzena Activisonem, ale nám se tato kompilace zdá jako reálná možnost, jak ještě jednou prodat hráčům trilogii Crashe a přitáhnout ještě více pozornosti k vydání Spyra. Co na to říkáte vy, zainvestovali byste do takového šestice titulů? Dejte nám vědět do diskuze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama