Doprovodná aplikace zmiňuje PC verzi RDR2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Doprovodná aplikace zmiňuje PC verzi RDR2

Doprovodná aplikace zmiňuje PC verzi RDR2

David Plecháček

David Plecháček

29. 10. 2018 10:37 13
Reklama

O doprovodné mobilní aplikaci pro Red Dead Redemption 2 jste od nás už slyšeli. Pochopíme, pokud vás nechala novinka absolutně chladné a nevyvolala ve vás žádné emoce, především, máte-li PC a RDR2 nemáte kde hrát. Světe div se, právě v tu chvíli je pro vás ta samá aplikace ještě důležitější. A troufáme si říct, že je naopak naprosto klíčová.

Fanoušci řeší nový Red Dead ze všech možných úhlů pohledu. Jak je ta hra obrovská? Jak je detailní? A především - je dobrá? Odpověď na poslední otázku je samozřejmě ano, svá perfektní hodnocení nesbírá čirou náhodou. O to větší tábor hráčů se ptá, zda se bude opakovat situace s GTA5, které na počítače zamířilo až s odstupem. Odpověď ale nepřichází, nemá odkud. Rockstar mlží a nepoví více, než je třeba. Právě ona výše zmíněná aplikace se nicméně jeví jako jediný pramen, z něhož lze čerpat.

A fanoušci to moc dobře vědí. Někteří z nich se tak podívali do jejího kódu, jestli se v něm - čirou náhodou - nenachází nějaké vodítko. A ono tam - čirou náhodou - samozřejmě je.

V několika řádcích aplikace jsou explicitní narážky na existenci portu hry. Nebo spíše lépe řečeno, aplikace je na jeho příchod už teď připravená. Těžko říct, jestli se nejedná jen o preventivní krok, ale vysvětlujte to nedočkavcům, kteří to berou jako hotovou věc. Je nicméně pravda, že v kódu je i zmínka o PC verzi samotné doprovodné aplikace, která je momentálně dostupná na zařízeních s Androidy anebo iOS, jejíž existence na této platformě by jinak přiliš nedávala smysl.

O PC verzi se navíc mluví prakticky od vydání. V minulosti se objevily informace například na jednom LinkedIn účtu jednoho z vývojářů, který měl podle všeho pracovat právě na PC portu, zároveň se objevila karta hry u nejednoho prodejce... kdo ví. 

A třešnička na dortu: zmiňovaná mobilní aplikace také naznačuje VR verzi hry, respektive určitou spojitost s Oculem VR. Kód odkazující k dalším headsetům se v ní ale nenachází. Věříte ale tomu, že by současný hardware utáhl RDR2 i ve virtuální realitě? A za jakou cenu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama